28 Kasım 2012 Çarşamba

JYP Sunye'nin Evlilik Haberine Sevgi ve Destekle Cevap Verdi






27 Kasım'da Wonder Girls üyesi Sunye Yarı Kanadalı-Yarı Koreli olan erkek arkadaşıyla 26 Ocak 2013'de evleneceğini duyurdu.Evlilik haberinin duyrulmasından sona bir online medya kuruluşu JYP Şirketinin başkanı Park Jin Young'un habere ilişkin tepkisine dailr bir söyleşi gerçekleştridi.

JYP Başkanı: ''Evlilik kişinin özel hayatının bir parçasıdır.Biz buna saygı duyuyoruz.Şirketin karlarını bir kenara koyarsak, kişinin hayatına ve kişiliğine saygı duymak daha önemli.Bu JYP'nin felsefesidir.''  dedi.JYP'nin bir diğer arkadaşı ve meslektaşı ise : ''JYP şirket sanatçılarına karşı çok anlayışlı.Diğer idol şirketlerinin aksine JYP sanatçıların özel hayatlarına vs müdahale üzerinde durmaz.'' şeklinde konuştu.

Bu arada Sunye Kasım 2011'de yayınlanan SBS'in Strong Heart programında JYP'nin kendisine karşı ne kadar anlayışlı olduğundan bahsetmişti.

''JYP bana ''popülarite veya konumundan dolayı çekingen olma'' öğüdü vermişti.İlişkim konusunda çok destekçi'' şeklinde konuşmuştu.

İnternet kullanıcıları Sunya'nin bu kararına ilişkin anlayışlı olmasına ilişkin ''JYP Sunye'nin evlilik konusunda çok soğukkanlı'' ''Bu çok kalbi ısıtıan bir hareket.JYP'nin kar amacı güden metodlar uygulamadığını, onlara birey gibi davrandığını hissedebiliyorum'' ve ''Sanatçıların özellerine saygı duyma felsefesine gerçekten saygı duyuyorum'' şeklinde yorumlarda bulundular.



Kaynak:soompi
Çeviri:IDPeaceM@WGTurkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder