30 Kasım 2012 Cuma

Komedyen Kim Ji Hye Wonder Girls'ün Müstakbel Geliniyle Fotoğraf Çekindi





Komedyen Kim Ji Hye Wonder Girls'ün Sun'u evliliği için kutladı ve beraber çekindikleri bir fotoğrafı paylaştı.

Kim Ji Hye 28'inde fotoğrafla attığı Tweet'te şöyle dedi: ''Sunye ya...evleniyorsun...Şu anda aramalarda 1 numarada yer alıyorsun........ Şu anda cidden mutlu görünüyorsun....Bu enerjin de tam manasıyla bana geliyor!!'' 

Fotoğraf Kim Ji ye ile Sun'un yakın arkadaşlıklarını gülümsemeleriyle adeta süslüyor.Hayranlar ise özellikle Sun'ın makyajsız ne kadar güzel olduğuna ve ne kadar mutlu göründüğüne dikkat çekti.

Halk ''Sun gerçekten mutlu görünüyor'', ''Makyajsız bile çok güzel görünüyor.Acaba aşkın etkisi mi bu?'' ve ''Evliliğini kutlarım'' şeklinde yorumlarda bulundu.

Sun 26 Ocak'ta evlenecek !

Kaynak:allkpop
Çeviri:IDPeaceM @WGTurkiye

Sunye'nin Nişanlısı James Park ve Ailesi Karşınızda!


Wonder Girls üyesi Sunye'nin gelecekteki eşi sonunda ortaya çıktı.



SBS'de yayınlanan Late Night TV Entertainment programının 28 Kasım tarihli yayınında Sunye'nin Kanada'da yaşayan kayınpederi ile bir söyleşi gerçekleştirildi.

Sunye'nin kayınpederi Pak Wan oğlunun nişanlısından övgü dolu sözlerle bahsetti.''Sunye nazik alçakgönüllü bir kız.Çok güzel ve sevimli.Mükemmel biri.eşimle ben Sunye ile ilk tanıştığımızda, ailemizin bir parçası olması gerektiğini hissettik.''

Daha sorna Pak Wan cep telefonundan bir resim gösterdi.Fotoğrafta yakışıklı oğlu James Pak vardı.Pak wan ayrıca oğlunun ne kadar atletik ve futbol ve hokeyi oynamayı sevdiğini de sözlerine ekledi.

Pak Wan ayrıca ne kadar çok torunu olmasını istediğini de dile getirdi.Sonrasında Sunye için yazdığı mektubu okudu''Sevgili Sunye,sevgili oğlumuzun seçtiği kadın olarak kayıtsız şartsız kabulümüzsün.Herşey ve tüm sıkı çalışman için teşekkürler.Seni seviyorum,Sunye.Sevgilerimle, Baban'' Kayınpederin yerine ''baban'' demesi ise dikkatleri çekti.



Kaynak:soompi
Çeviri:IDPeaceM @WGTurkiye

WG Sun Ye Kiminle Evleniyor?


Wonder Girls hayranları Sun'ın iki yıldır zaten biriyle görüştüğünü biliyordu (şimdi nişanlı) ama kimdi bu kişi?



İlişkisiyle ilgili ilk açıklamasını Strong Heart'ta yapan Sun şöyle konuştu: ''Birkaç ay önce tanıştığım biri.Onun hakkında daha çok şey anlatmak isterdim ama benimkinden farklı bir alanda çalışıyor, konuşmaktan kaçınacağım.Denizaşırı bir yerde yaşıyor ve daha önce hiç Kore'de bulunmadı.Benden biraz büyük''

Beatles Code'un en son bölümünde Sun nasıl tanıştıklarını anlatırken '' Erkek arkadaşımla Haiti'de bir hayır işi yaparkn tanıştık.Şu anda da hala Haiti'de.'' dedi.Programda evlendikleri takdirde onunla Haiti'de bile oturabileceğini söyledi. JYP Entertainment Kore'de bir evlilik töreni olacağını ve kendisinin Wonder Girls'ün bir parçası olarak kalacağını söyledi.

Sun'ın kendinden 5 yaş büyük nişanlısı Haiti'de bir yardım gönüllüsü olarak çalışıyor ve kendisi yarı Koreli yarı Kanadalı.Ayrıca kendisi uzun boylu ve yakışıklı biri olarak biliniyor.Ayrıca Ocak ayında arkadaşlarıyla bir Kanada gezisinde çekindikleri fotoğraf da Twitter üzerinden paylaşılmıştı.

Kaynak:en.korea
Çeviri: IDPeaceM @WGTurkiye

Wonder Girls Sun Ye'nin Müstakbel Kayınpederi İzleyenleri Derinden Etkiledi


Wonder Girls Sun Ye'nin müstakbel kayınpederi ve eşi ortaya çıktı.



28 Kasım tarihinde SBS'de yayınlanan One Night TV Entertainment bölümünde Wonder Girls Sun Ye müstakbel kocası James Park'ı Kanada'daki evinde ziyaret etti.

Programın yapım ekibi Kanada'ya gitti ve Sun Ye'nin müstakbel kayınpederi ile görüştü ve kendisi ekibi sıcak bir gülümsemeyle karşıladı.Kendisi Sun Ye'ye karşı olan sevgisini şu sözlerle dile getirdi:''Sun Ye'yi ilk gördüğümde eşim ve ben bu kız kesinlikle bizim ailemizin bir ferdi olmalı diye düşündük.''

Ayrıca oğlu James Park'ın da bir resmini gösterdi.Sun Ye'nin yakışıklı müstakbel kocasının futbol ve hokey oynarkenki fotoğrafları ilgi odağı oldu.

Sun Ye'nin müstakbel kayınpederi şu sözleriyle izleyenleri derinden etkiledi ''Evliliklerinden sonra bir süre Kanada'da kalacaklar.Ben seni olduğun gibi kabul ediyorum.''

Kaynak:en.korea
Çeviri:IDPeaceM @WGTurkiye

28 Kasım 2012 Çarşamba

JYP Sunye'nin Evlilik Haberine Sevgi ve Destekle Cevap Verdi






27 Kasım'da Wonder Girls üyesi Sunye Yarı Kanadalı-Yarı Koreli olan erkek arkadaşıyla 26 Ocak 2013'de evleneceğini duyurdu.Evlilik haberinin duyrulmasından sona bir online medya kuruluşu JYP Şirketinin başkanı Park Jin Young'un habere ilişkin tepkisine dailr bir söyleşi gerçekleştridi.

JYP Başkanı: ''Evlilik kişinin özel hayatının bir parçasıdır.Biz buna saygı duyuyoruz.Şirketin karlarını bir kenara koyarsak, kişinin hayatına ve kişiliğine saygı duymak daha önemli.Bu JYP'nin felsefesidir.''  dedi.JYP'nin bir diğer arkadaşı ve meslektaşı ise : ''JYP şirket sanatçılarına karşı çok anlayışlı.Diğer idol şirketlerinin aksine JYP sanatçıların özel hayatlarına vs müdahale üzerinde durmaz.'' şeklinde konuştu.

Bu arada Sunye Kasım 2011'de yayınlanan SBS'in Strong Heart programında JYP'nin kendisine karşı ne kadar anlayışlı olduğundan bahsetmişti.

''JYP bana ''popülarite veya konumundan dolayı çekingen olma'' öğüdü vermişti.İlişkim konusunda çok destekçi'' şeklinde konuşmuştu.

İnternet kullanıcıları Sunya'nin bu kararına ilişkin anlayışlı olmasına ilişkin ''JYP Sunye'nin evlilik konusunda çok soğukkanlı'' ''Bu çok kalbi ısıtıan bir hareket.JYP'nin kar amacı güden metodlar uygulamadığını, onlara birey gibi davrandığını hissedebiliyorum'' ve ''Sanatçıların özellerine saygı duyma felsefesine gerçekten saygı duyuyorum'' şeklinde yorumlarda bulundular.



Kaynak:soompi
Çeviri:IDPeaceM@WGTurkiye