28 Şubat 2013 Perşembe

13'lük Sohee'nin Resimleri Yayınlandı




Wonder Girls üyesi Sohee'nin 13 yaşındaki resimleri bir internet sitesinden ''Sohee,13'ünden beri güzel'' başlığıyla yayınlandı.

Fotoğraflar Sohee'nin küçükken kısa bir filmin çekimdeyken çekilen sıradan fotoğrafların birleşiminden oluşuyor.

Bu gönderiyi yollayan kullanıcı şu şekilde yazmış: ''Öyle görünüyor ki zirvede yetişmiş.13 yaşında nasıl böyle bir aura(hava)ya sahip olabilir?''

Diğer kullanıcılar ise şu şekilde yorumda bulundu:''Sadece bedenen büyümüş'' ''Esrarengiz havası o zaman da varmış hala da var'' ''Güzel'' ve ''Çok masum görünüyor''

Sohee bundan sonra solo aktivitelerde bulunacak.

Kaynak:allkpop
Çeviri: IDPeaceM @WGTurkiye

9 Şubat 2013 Cumartesi

High Cut Çekimlerindeki Peri Kızı: ''Sohee''




Wonder Girls'ün Sohee'si en son High Cut dergisinin Şubat sayısı için objektif karşısına geçti ve güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Çekimlerde Sohee mükemmel şekilde Baharın güzel renklerini bej,turuncu ve pembe renk makyaj ve elbisler ile ortaya çıkarıyor.Sohee çekimler için  makyaj markası olan 'Chanel Neauty' ile çalıştı ve şık tarzı ve peri görünümüyle övgü topladı.

Kaynak:allkpop
ÇeviriIDPeaceM @WGTurkiye

[The Virus] Lee Joo Yoeng Karakter Analizi







Liseden beri sektörde iyi bir hacker olarak biliniyor.


Hafif bir makyaj ve çekici bir saç tarzıyla motosiklet sürüyor.

Şımarık olmasından dolayı insanalrdan çok fazla eleştiri ve yanlış anlaşılmayla karşılaşsa da, bu pek de umrumda değil.

Onunla biri konuşmadıkça konuşmaz,cevap vermek istemediğinde sessiz kalır,sosyal değildir ve sosyal olmak için de yanıp tutuşmaz.

Daha sadece 20 yaşındayken ilk kez Myung Hyun ile tanışmıştır ve ona karşı hisleri vardır.

cr.Wonder Girls Cafe
Çeviri:IDPeaceM @WGTurkey

Lim Evlenen ''Kardeşiyle'' Fotoğraf Çekildi




Wonder Girls'ün Lim'i evlene kız kardeşiyle bir selcasını yayınladı.

Sun fotoğrafı instagram'ından yayınladı.Görünen o ki fotoğraf Sun Kanada'ya gitmeden önce sergiledikleri son grup performansının bekleme odasında çekilmiş.

Lim önce ''Kardeşimleeee<3 '' şeklinde tweet attı

DAha sorna Sun ve Lim'in mutlu şekilde poz verdiği bir fotoğraf vardı ve gördüğünüz üzere Sun'ın evlilik yüzüğü parmağında parlıyor.Lim Sun ile başka bir fotoğraf daha çekildi ama bu sefer Sun arkada onun olduğu yere bakıyordu.



''Sun ablamızla~~<3'' diye tweet attı.

Kaynak:allkpop
Çeviri:IDPeaceM @WGTurkiye

Sunye Kore'den Ayrılırken Görüntülendi





Sunye'nin James Park ile olan evlilik hayatına odaklanacağı için 7 Şubat'ta Montreal,Kanada'ya hareket edeceği haber olmuştu.

Eh,7 Şubat hemen geldi ve elimizde Bayan Park'ın elinde köpeği ve yanında kocasıyla Uluslararası Havaalanında çekilmiş fotoğrafları var.

İşte o fotoğraflar buyrunuz tıklayınız !

Kaynak:soompi via en.korea
Çeviri ve Düzenleme: IDPeaceM @WGTurkiye

Woder Girls Yubin ''the Virus'' Dizi Çekim Setinde







Geçen haftaki haberde duyrulduğu üzere,Wonder Girls'den yubin 10 bölümlük bir gerilim dizisi The Virus oyunculuk alanındaki çıkışını yapacak.

İlk bölümü 1 Mart'ta yayınlanacak olan dizide Bilgi Teknolojileri Uzmanını canlandıracak olan Yubin ilk çekimlerini tamamladı.

Bu arada Yubin bir de ''The Virus'ın sabah 5'ten bu güne kadarki ilk çekimlerini tamamladım~Heyecanlı olsam da üstlerim ve ekip benimle çok iyi ilgilendi ben de böyelikle sesszi sakin şekilde tamamladım hehe'' şeklinde tweet attı.

cr.wonderfulgeneration
Çeviri:IDPeaceM @WGTurkiye